• VIŠE
    _
  • ENG
/ Vijesti
Izdvajamo
NAJAVLJUJEMO: Lyon - Monaco kao sjajna uvertira u bogati vikend na Areni
Izvor: Arena sport TV | Autor: Marko Šepat | Postavljeno: 13.10.2017.
Jedno je sigurno, bit će golova u srazu dva talentirana sastava...

Nakon reprezentativne stanke, francuska Ligue 1 nastavlja se večeras, a 9. kolo odmah donosi sjajnu utakmicu, možda i najbolju ovoga vikenda. Od 20.45 sati sastaju se Lyon i Monaco, a izravni prijenos je na Areni 3.

Susret je to koji nudi sjajan potencijal na obje strane, a budući da i jedni i drugi najveću dozu talenta imaju u ofenzivi, mogao bi ponuditi i mnoštvo golova.

Lyon je po običaju okupio nekoliko zanimljivih imena, no zasad dosta oscilira i obrana mu je statistički jedna od najgorih u ligi. Čak 30 golova palo je na osam dosadašnjih prvenstvenih utakmica Les Gones, a još jedan više na isto toliko dvoboja koje je igrao aktualni prvak.

Monaco i bez Mbappea djeluje moćno, ali ova utakmica pomalo mu stiže u nezgodnom trenutku. Prva zvijezda Radamel Falcao, predvodnik Ligue 1 strijelaca s već 12 golova, mogao bi biti izmoren nakon reprezentativne akcije i povratka iz Južne Amerike, dok su misli dobrim dijelom usmjerene i prema Ligi prvaka, gdje su u prva dva kola osvojili tek jedan bod i moraju se čupati.

Kako god, pobjeda je imperativ za oba sastava i večeras, stoga je Arena 3 mjesto za biti od 20.45 sati…
<< POVRATAK