Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Nogomet
13.03.2020. - 08:10

Ljubitelji nogometa u Hrvatskoj ostali su i bez utakmica Hrvatski Telekom Prve lige

Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL
Hrvatski nogometni savez donio je odluku o prekidu svih nogometnih natjecanja do 31. ožujka 2020. godine.
Sukladno preporuci Središnjeg državnog ureda za sport o odgodi svih međunarodnih i nacionalnih sportskih natjecanja svih razina, a imajući u vidu preporuke stožera za civilnu zaštitu i novonastalu situaciju u Republici Hrvatskoj, odnosno porast broja zaraženih, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza i nadležna tijela donijeli su odluku o prekidu svih nogometnih natjecanja u Hrvatskoj - muških, ženskih, malonogometnih, svih liga HNS-a, međužupanijskih i županijskih liga, Hrvatskog kupa, odnosno svih utakmica mladeži, seniora i veterana - do 31. ožujka 2020. godine.
Za treninge se preporuča pridržavanje svih higijenskih i sigurnosnih uputa Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu, kako bi se odvijali u što sigurnijim uvjetima po zdravlje sportaša.
Kao i do sada, HNS će pozorno pratiti razvoj situacije s epidemijom koronavirusa SARS-CoV-2 te će, prema preporukama javno-zdravstvenih institucija, po potrebi odrediti nove mjere, imajući u vidu prije svega zdravlje nogometaša, gledatelja i svih drugih nogometnih aktera. O svim daljnjim mjerama nogometna će obitelj i javnost biti pravodobno obaviješteni.
inače, ovog se vikedna trebalo igrati 27. kolo HT Prve lige, a parovi su:
Podsjetimo i kako izgled atablica, nakon 26 kola HT Prve lige:

Poslednje vijesti

Poslednje videosnimke