Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
NAJAVLJUJEMO: Cibona - Zadar
Košarka
09.10.2019. - 10:29

NAJAVLJUJEMO: Cibona - Zadar

NAJAVLJUJEMO: Cibona - Zadar
Nova sezona košarkaške HT Premijer lige...

Prvi susret velikih protivnika od mogućih desetak ove sezone u raznim natjecanjima. Cibona i Zadar su i hrvatski predstavnici u ABA ligi u koju su krenuli porazima protiv crnogorskih predstavnika Mornara i Budućnosti.

Gledajući recentnu prošlost Zadar uvijek igra dobro u Zagrebu u ovom dijelu godine. Često i pobjeđuje. Nedostaje nam nekoliko utakmica prvenstva za pravilnu analizu i procjenu mogućnosti. Prvi puta sreli su se nedavno u Velikoj Gorici na turniru u susretu u kojem je pobijedio Zadar. U odnosu na prošlu sezonu to su sasvim nove ekipe, osobito Zadar koji je otpustio 8 igrača, a i Cibona nije daleko.

Cibonina je ambicija općenito narasla dolaskom Matica Rebeca. Bit će vrlo interesantno vidjeti njegov dvoboj s Martinom Junakovićem. Kako će svoje motive interpretirati Karlo Uljarević, koja je stvarna snaga Bundovića, Vucića, Ljubičića? U kojoj će mjeri ekipu Zadra uzeti pod svoje Amerikanac Allen? Kada će "eksplodirati" naš najveći mladi talent Roko Prkačin? Čije će iskustvo biti dragocjenije za ekipe, Novačićevo ili iskustvo Ivanova, Rozićevo ili Siriščevića? Što donose ostali stranci Sabeckis, Gibson, Rhett, Farr, Fundić, Gilbert?

Iskreno se veselimo velikom derbiju hrvatskog prvenstva u kojem ćemo tražiti odgovore na ova pitanja. Utakmicu pogledajte u srijedu u 18 sati na Arena.

Poslednje vijesti

Poslednje videosnimke