Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
NAJAVLJUJEMO: Derby d'Italia!
Nogomet
06.10.2019. • 09:41

NAJAVLJUJEMO: Derby d'Italia!

NAJAVLJUJEMO: Derby d'Italia!
U nedjelju od 20.45 sati samo na Areni...

Inter-Juventus ili "Derby d'Italia" jedan je od tri najveća derbija talijanskog nogometa uopće. Igrat će se na "Meazzi" u Milanu u nedjelju od 20,45 sati, u sklopu 7-oga kola "Serie A".

Inter je u prvenstvu za sada s maksimalnih 18 bodova. Odlično su posloženi, prepuni samopouzdanja. Igraju brzo i atraktivno i lijepo za oko.

Juventus ima dva boda manje i u nacionalnom prvenstvu - ne izgleda osobito. Previše je lutanja do sada bilo u njihovoj igri, ali odlike velikih momčadi su da pobjeđuju i onda kada ne igraju dobro. Realno, Juve se u ligi u prvih šest kola mučio, daleko više nego li je to netko mogao pretpostavljati.

Pod tjednom, oba su kluba imala "europske obveze". Juventus je kod kuće još u utorak pobijedio Bayer Leverkusen, a u srijedu, Inter je izgubio kod Barcelone. Baš bi taj put i gostovanje kod puno jačeg suparnika i to dan kasnije mogli imati i podosta utjecaja na konačni rezultat nedjeljne utakmice.

Predstojeći dvoboj dvaju talijanskih velikana, mnogi su ocijenili i njihovom najzanimljivijom međusobnom utakmicom u posljednjih nekoliko sezona.

Poslednje vijesti

Poslednje videosnimke