Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
NAJAVLJUJEMO: Ligue 1 2019/2020 - Počinje nova utrka za Parizom!
Nogomet
09.08.2019. - 10:17

NAJAVLJUJEMO: Ligue 1 2019/2020 - Počinje nova utrka za Parizom!

NAJAVLJUJEMO: Ligue 1 2019/2020 - Počinje nova utrka za Parizom!
Francuska liga samo na Areni sport.

Na par sati do početka nove sezone francuskog nogometnog prvenstva - i dalje je glavni upitnik: kako će Neymar otići iz Parisa? 

Igra riječi ovdje je ustvari vrlo jednostavna - jer se doista čini da je Brazilac svoje u PSG-u odigrao, i da samo za stolom 'milijarde odlučuju' - kako da sve strane tog slijedećeg transfera budu financijski zadovoljne/ostvarene. Riječi trenera aktualnih prvaka Thomasa Tuchela: 'kako je Neymar na treninzima izvanredan... ' - donose i neku malu mogućnost njegova ostanka u Parizu, ali - čini se posve izvjesnim da će Neymar napustiti Park prinčeva...

No - bez ikakvih razmišljanja - PSG je apsolutno i ponovno prvi favorit za naslov prvaka. Imaju uvjerljivo najjaču svlačionicu - s novim licima Gueyeom, Herrerom i Sarabijom. Krenuli su s osvajanjem Superkupa - pobjedom 2:1 protiv Rennesa, i dok je ta izjednačena utakmica najava da bi se prvake možda moglo pratiti, sve osim novog naslova na Parku prinčeva bila bi senzacija!

Lille je prodao Nicolasa Pepea za nevjerojatnih 80 milijune eura u Arsenal. Lyon je za nekoliko puta manju cifru - naplatio odlazak braće Fekir u Betis. Monaco ulazi u sezonu s Leonardom Jardimom - svjestan kaosa u prošloj, pa bi prvaci iz 2017. morali imati pravu sezonu. Vahid Halilhodžić je napustio klupu Nantesa - nezadovoljan i prijelaznim rokom (rasprodajom) i ambicijama kluba... 

Ljeto je Francuskoj donijelo puno toga - a ovo je samo najkraći pregled uoči početka nove sezone, koju ćete ponovno i ekskluzivno moći pratiti u izravnim prijenosima i emisijama u programu ArenaSport televizije.

Krećemo u petak u 20:45 - iz Kneževine... Već u prvom kolu jaka utakmica: Monaco - Lyon!

Poslednje vijesti

Poslednje videosnimke