Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Nogomet
16.05.2020. - 08:06

Hrvatski prvoligaši dobili točne termine odigravanja utakmica do kraja sezone; a evo kada će na teren izaći prvi par, Hajduk i Inter

Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL
Hrvatski nogometni savez i povjerenik natjecanja Josip Brezni, objavili su raspored i satnice za nastavak HNL-a nakon stanke koja je trajala više od dva mjeseca zbog pandemije koronavirusa.
Sukladno preporukama Stožera Civilne zaštite, u HNS-u su nakon dobivenog 'zelenog svjetla' za nastavak natjecanja, objavili i termine odigravanja preostalih utakmica Hrvatski Telekom Prve lige.
Ono što je jednostavno uočiti jest da su termin utakmica identični onima u kojima se igraju utakmice Lige prvaka, odnosno od 18.55 sati i 21.05 sati, osim ako jedna utakmica nije jedina toga dana na rasporedu.
Odigrano je 26. kola, preostalo je još deset, a prvu utakmicu nakon pauze odigrat će na Poljudu Hajduk i Inter, u petak 5. lipnja od 20 sati. U subotu, 6. lipnja od 18.55 sati igrat će Slaven Belupo i Gorica te od 21.05 sati Varaždin i Dinamo. U nedjelju 7. lipnja kolo će zatvoriti Istra 1961 - Rijeka (18.55) te Lokomotiva - Osijek (21.05).
Posljednjih deset kola ugurat će se u 49 dana, a ako ne bude nekakvih neplaniranih prekida, prvenstvo će završiti 25. srpnja.

Poslednje vijesti

Poslednje videosnimke