Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 07:00
NEXE - LA RIOJA
arenasport2
Na programu od 07:00
SEPP BLATTER
arenasport3
Na programu od 06:45
GREATEST TEAMS 11
arenasport4
Na programu od 07:00
MNR: ČEŠ/SLO
arenasport5
Na programu od 00:00
NAJAVA PROGRAMA
arenasport6
Na programu od 00:00
NAJAVA PROGRAMA
arenasport7
Na programu od 07:00
SAŽETAK 2. KOLO
arenasport8
Na programu od 06:00
PHOENIX - MILWAUKEE G4
arenasport9
Na programu od 00:00
NAJAVA PROGRAMA
arenasport10
Na programu od 00:00
NAJAVA PROGRAMA
Otvori pretragu
Košarka
30.05.2020. • 17:09

Vraća se i najjača košarkaška liga na svijetu; vlasnici NBA klubova dogovorili datum nastavka natjecanja

NBA Izvor: EPA / Autor: WU HONG
Prema navodima više američkih medija, vlasnici NBA klubova na svom će sastanku u četvrtak najvjerojatnije prihvatiti prijedlog povjerenika lige Adama Silvera prema kojemu će se sezona u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu nastaviti u Orlandu na Floridi od 31. srpnja
Prema navodima više američkih medija, vlasnici NBA klubova na svom će sastanku u četvrtak najvjerojatnije prihvatiti prijedlog povjerenika lige Adama Silvera prema kojemu će se sezona u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu nastaviti u Orlandu na Floridi od 31. srpnja.
Najviše izgleda za podršku ima plan prema kojemu bi se krajem srpnja na Floridi okupile 22 momčadi, 16 koje su držale pozicije koje vode u doigravanje uoči prekida uzrokovanog pozitivnim testom na koronavirus centra Utah Jazza Rudyja Goberta 11. ožujka te šest momčadi koje se nalaze na šest ili manje utakmica zaostatka u odnosu na osmoplasirani sastav u svojoj konferenciji, a to su Portland Trail Blazersi, New Orleans Pelicansi, Sacramento Kingsi, San Antonio Spursi i Phoenix Sunsi sa Zapada te Washington Wizardsi s Istoka.
Te 22 momčadi odigrale bi nekoliko utakmica 'regularnog' dijela sezone nakon čega bi 16 najboljih krenulo s doigravanjem.
Za sada još nije definirano bi se doigravanje igralo po konferencijama ili bi u njemu sudjelovalo 16 momčadi s najboljim omjerima.

Poslednje vijesti

Poslednje videosnimke