• VIŠE
    _
  • ENG
/ Vijesti
Izdvajamo
NAJAVLJUJEMO: Finale ABA lige
Izvor: Arena sport TV | Autor: Stanko Ružić | Postavljeno: 11.04.2019.
Finalnu seriju gledajte u programu Arena sport televizije.

U velikom finalu stari prošlogodišnji protivnici Crvena Zvezda i Budućnost.

Podgorička će ekipa pokušati obraniti naslov na isti način kao prošle sezone, iz Beograda, odakle moraju uzeti barem jednu pobjedu jer Crvena Zvezda ima prednost domaćeg terena. U atmosferama ogromne buke koja će vladati u Pioniru i Morači  nužno je „obraniti“ vlastiti parket. Crvena Zvezda je u regionalnoj ligi od listopada izgubila samo dvaput, od Cedevite i Partizana.

Smireno i bez velike panike nadoknadili su izostanak ozljeđenog Raglanda, ali Budućnost je na toj poziciji strašno jaka. Gordić, Cole i Popović mogli bi snažno napasti Čovića i Riversa. Pod obručem će biti „pravi rat teškaša“ Zirbes i Ojo protiv Bitadzea i Barovića.

Earl Clark bi mogao biti ključni igrač. Njegova izvedba je zaista graciozna, iskustvo ogromno. Mogao bi biti figura viška. Ili će to s druge strane biti Stratos Perperoglu junak mnogobrojnih dvorana u prošlosti. Trenersko iskustvo je apsolutno na strani Jasmina Repeše iako Milan Tomić sa svojim momcima ima fenomenalnu sezonu.

Klubovi projekti – s prošlošću prošlogodišnje finalne serije u kojima su se čelnici „šamarali“ teškim rječima. Već viđen kolorit velikoga finala s velikim ulogom a to je plasman pobjednika u lukrativnu Euroligu. Izrazito zanimljivu završnicu ABA lige možete pratiti samo u programu Arena Sport televizije a prva utakmica na programu je u petak u 19 sati u Beogradu.  
<< POVRATAK