Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
NAJAVLJUJEMO: Završnica ABA lige
Košarka
23.03.2019. • 13:17

NAJAVLJUJEMO: Završnica ABA lige

NAJAVLJUJEMO: Završnica ABA lige
Ekskluzivno u programu Arene...

Rijetko kada neizvjesnija završnica Aba lige!

Teško je prognozirati i finaliste prvenstva. Crvena Zvezda i Partizan susreću se već u polufinalu u subotu, dok će Cedevita i Budućnost svoju polufinalnu seriju otvoriti utakmicom u ponedjeljak navečer u Zagrebu.

Individualno Crvena Zvezda je nešto jača od Partizana...Perperoglu, Ragland, Rivers zvijezde su velikih završnica širom Europe proteklih godina. No Partizan je također ojačao svoje strukture. Trener Trinchieri je iskusniji od Tomića. Stvorio je neobično efikasan dvojac Renfroe, Landale i bude li Partizan imao kvalitetu vanjskog šuta bit će neizvjesno. Vjerojatno će šira niska domaćih igrača biti krucijalna prednost.

Istovremeno Cedevita ima prednost domaćeg parketa u odnosu n Budućnost koja objektivno ima veću širinu igrača. Sada ćemo vidjeti pravu težinu Norrisa Colea, oba Clarka, Jacksona. Cedevitine osnovne poluge su također amerikanci Pullen, Cobbs, Cook iako mi se čini kako bi Stipanovićeva uloga u polufinalnim susretima mogla biti presudna.

Zaključno, domaće ekipe u prvim utakmicama mogle bi biti pod posebnim pritiskom i neće biti iznenađenje dogodi li se break u subotu ili ponedjeljak. S posebnim zadovoljstvom naglašavamo kako ćete završnicu Aba lige moći pratiti ekskluzivno u programu Arena sport TV.

Poslednje vijesti

Poslednje videosnimke