Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 12:00
ISTRA - DINAMO
arenasport2
Na programu od 12:00
J. WEGIEL - ROSELARE
arenasport3
Na programu od 12:00
REAL SOCIEDAD - GETAFE
arenasport4
Na programu od 12:00
LSU - ALABAMA
arenasport5
Na programu od 00:00
NAJAVA PROGRAMA
arenasport6
Na programu od 00:00
NAJAVA PROGRAMA
arenasport7
Na programu od 12:00
CSKA SOFIJA - ROMA
arenasport8
Na programu od 12:00
LA CLIPPERS - DENVER
arenasport9
Na programu od 00:00
NAJAVA PROGRAMA
arenasport10
Na programu od 00:00
NAJAVA PROGRAMA
Otvori pretragu
Arenasport
14.06.2021. • 07:33

IZ SERIJE A I INFRONTA PORUČUJU: Prezadovoljni smo zbog obnove suradnje sa Arenom Sport

Arenasport
Arena sport

Televizija Arena Sport nastavit će ekskluzivno emitiranje Talijanske Serije A na svojim kanalima u Hrvatskoj, Severnoj Makedoniji, Crnoj Gori, Srbiji, Bosni i Hercegovini i Sloveniji do kraja sezone 2023/24. To je rezultat sporazuma postignutog sa Infrontom, ekskluzivnim međunarodnim vlasnikom medijskih prava Serije A.
 

Ugovor potpisan između TV Arena Sport i Infronta predstavlja prvo službeno partnerstvo ostvareno od trenutka kada je ova agencija preuzela medijska prava za talijanski nogomet.

Sve strane potpisnice ugovora, nisu krile zadovoljstvo ostvarenom, odnosno obnovljenom suradnjom. Prije svih svih Direktor Serije A, Luigi di Siervo.
 

- Izuzetno smo zadovoljni obnavljanjem sporazuma sa televizijom Arena Sport, koja će prenositi mečeve Serie A i u naredne tri sezone. Obnovili smo suradnju na obostrano zadovoljstvo i učvrstili smo partnerstvo koje čuvamo i njegujemo godinama unazad.  Raduje nas i to što znamo sa koliko strasti veliki broj gledatelja u regiji prati Seriju A – istakao je Luigi di Servo.

Član menadžmenta, točnije potpredsjednik sektora prodaje medijskih prava agencije Infront, Amikam Kranc takođe je istakao zadovoljstvo uslijed uspostavljanja suradnje sa televizijom Arena Sport, desetlječnim partnerom jedne od najjačih nogometnih liga u Europi.

- Želeli smo da prvi ugovor o medijskim pravima za Seriju A potpišemo sa nekim od dugogodišnjih emitera talijanskog nogometa i smtramo da je Arena Sport pravi izbor. U narednim tjednima očekujemo potpisivanje novih ugovora sa emiterima i uzbuđeni smo što imamo priliku da talijansku ligu Italije predstavimo brojnim gledateljima – konstatovao je Amikam Kranc.  

Brojnim nogometnim fanaticima Serije A u regiji, obratio se i Generalni direktor Arene Sport, Nebojša Žugić.
 
- Znamo koliko su strastveni ljubitelji nogometa u regiji prema talijanskom nogometu, zato nam je bilo neophodno da ih ne iznevjerimo. Takođe bih se želio zahvatliti našoj matičnoj kompaniji Telekom Srbija na podršci koju nam pruža, kao i na razumijevanju značaja vrhunskog sadržaja za dalji razvoj naše kompanije. Međutim, najsretniji sam zbog naših gledatelja. Postojimo zbog njih, njihovo zadovoljstvo je naš najveći poticaj za dalje poboljšanje kvaliteta programa koji isporučujemo – glasi poruka direktora medijske kuće Arena Channels Group, Nebojše Žugića.

Ovogodišnje izdanje Serije A starta 22. kolovoza a iz Arene Sport poručuju da pripremaju puno analiza, stručnih komentara, zanimljivih gostiju, koji će svi zajedno kroz emisije posvećene Seriji A gledateljima priuštiti mnogo sati uživanja.

Poslednje vijesti

Poslednje videosnimke