Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 07:00
NEXE - LA RIOJA
arenasport2
Na programu od 07:00
SEPP BLATTER
arenasport3
Na programu od 06:45
GREATEST TEAMS 11
arenasport4
Na programu od 07:00
MNR: ČEŠ/SLO
arenasport5
Na programu od 00:00
NAJAVA PROGRAMA
arenasport6
Na programu od 00:00
NAJAVA PROGRAMA
arenasport7
Na programu od 07:00
SAŽETAK 2. KOLO
arenasport8
Na programu od 06:00
PHOENIX - MILWAUKEE G4
arenasport9
Na programu od 00:00
NAJAVA PROGRAMA
arenasport10
Na programu od 00:00
NAJAVA PROGRAMA
Otvori pretragu

Uvjeti korištenja

Pravila korištenja i prihvatljivi načini ponašanja korisnika internetskih stranica Društva za telekomunikacije „HD-WIN“ d.o.o. (u daljem tekstu: Arena sport) sastavljeni su s ciljem zaštite korisnika web servisa i ostalih korisnika interneta od uznemiravajućih i nezakonitih aktivnosti.
 
Arena sport TV svojim korisnicima omogućuje korištenje i pristup različitim sadržajima u okviru svojih internetskih stranica. Korištenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije s Arena sport TV internetskih stranica, prihvaćate u potpunosti uvjete i pravila upotrebe koji su opisani u ovoj obavijesti. Arena sport TV zadržava pravo ukidanja i promjene izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja Arena sport internetske stranice, kao i svih servisa i podstranica koje su njegov sastavni dio, bez obveze prethodne najave
Nije dozvoljeno mijenjati, prilagođavati, neovlašteno pristupati Arena sport internetskoj stranici ili prilagođavati drugu internetsku stranicu na način kojim bi se treće osobe mogle dovesti u zabludu o njezinoj povezanosti s Arena sport internetskom stranicom.
 
OGRANIČENJA ODGOVORNOSTI
 
Arena sport TV internetska stranica sadrži i podatke i informacije kao i veze do drugih internetskih stranica kreiranih od strane trećih osoba (poveznice) koje će se, kad god je to moguće, tako označavati. Arena sport TV nema nadzor nad navedenim podacima i informacijama ili drugim internetskim stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti u vezi sa sadržajem na internetskim stranicama koje su kreirale treće osobe.
Arena sport TV nije odgovorna za sadržaj stranica oglašivača na Arena sport TV internetskoj stranici, kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na našoj internetskoj stranici.

OSOBNA, AUTORSKA I DRUGA PRAVA
 
Sadržaj na Arena sport TV internetskoj stranici može biti zaštićen autorskim pravima. Sadržaj objavljen na Arena sport TV internetskoj stranici ne smije se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Arena sport TV-a, ili na bilo koji način kojim može nastati šteta Arena sport TV-u ili bilo kojoj trećoj osobi u skladu s propisima. Dijelovi ili cijela internetska stranica ne mogu se kopirati, reproducirati, prenositi, objavljivati ili distribuirati bez prethodnog pisanog odobrenja Arena sport TV-a, osim u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računala od strane pojedinačnog korisnika radi osobne, neprofitne i nekomercijalne upotrebe.
 
Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na Arena sport TV internetskoj stranici povrjeđuje Vaše osobno, autorsko ili drugo pravo, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravka, odnosno otklanjanja navodne povrede. Obavijest o eventualnoj povredi, odnosno Vaš odgovor ili ispravak, mora sadržavati opis, vrstu i prirodu neistinitosti, nepotpunosti ili netočnosti prijenosa sadržaja, odnosno druge povrede, te lokaciju (tj. URL adresa) ili druge informacije dovoljne za identifikaciju predmetnog sadržaja, kao i instrukcije za njegovo uklanjanje.