Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 08:20
MORNAR - FMP
arenasport2
Na programu od 08:00
FINALE
arenasport3
Na programu od 09:00
SHORTLIST 27
arenasport4
Na programu od 08:00
ATLANTA - MILWAUKEE
arenasport5
Na programu od 00:00
NAJAVA PROGRAMA
arenasport6
Na programu od 00:00
NAJAVA PROGRAMA
arenasport7
Na programu od 08:00
WEST HAM - DINAMO
arenasport8
Na programu od 08:30
KENNY
arenasport9
Na programu od 00:00
NAJAVA PROGRAMA
arenasport10
Na programu od 00:00
NAJAVA PROGRAMA
Otvori pretragu

Privatnost

ZAŠTITA PRIVATNOSTI KORISNIKA

Zaštita osobnih podataka na internetskoj stranici tvarenasport.hr
 
Društvo za telekomunikacije HD-WIN Arena sport d.o.o (u daljem tekstu: „Arena sport“) se odgovorno i ozbiljno odnosi prema zaštiti osobnih podataka svojih korisnika i poduzima sve neophodne tehničke i  zakonom propisane radnje kako ne bi došlo do bilo kakve zloupotrebe istih.
 
UVODNE NAPOMENE
 
Tvarenasport.hr je vaš teren gdje se možete osjećati sigurno i zaštićeno. Mi, na Arena sport TV, bez vašeg izričitog pristanka ne znamo informacije o vašoj lokaciji, vašim pregledima na Internetu, niti imamo bilo koji podatak o sadržaju vaših poruka ili pregleda na vašim uređajima.
 
Zakonom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) propisano je da se osobni podaci korisnika koriste transparentno i u suglasnosti sa postavljenim načelima zaštite podataka. Ova načela vas štite, a nas obavezuju kako slijedi:

  • Mi ne čuvamo i ne tražimo više podataka o vama nego što je to neophodno,
  • Činimo sve nužne napore da podaci koje imamo o vama budu točni i,
  • Da su sigurni i zaštićeni od zloupotrebe,
  • Čuvamo ih samo onoliko koliko je potrebno i,
  • Osobne podatke koristimo u skladu sa zakonom.

 
Osobni podatak je svaka informacija koja se odnosi na određenu osobu, odnosno osobu koja se može izravno identificirati (ime i prezime, adresa, broj telefona, adresa elektroničke pošte, i sl.).  
Prilikom posjete naše internetske stranice, automatski prikupljamo pojedine vaše podatke, kao što je IP adresa, područje ili lokacija Vašeg računala ili uređaja koji Vas povezuje na internet, tip preglednika, operativni sistem i druge informacije koje uključuju korištenje naše internetske stranice i povijest pregledanih stranica na internetu.
Podaci nisu osobni ukoliko se ne odnose na određenu osobu, kao što su spol, starosna grupa ili broj ljudi koji posjećuju internetsku stranicu.
Statistički podaci koji se prikupljaju i koji se ne mogu povezati izravno i samo s vama kao osobom nisu osobni podaci, kao što su na primjer statistika, najposjećenije stranice na našeoj internetskoj stranici i broj korisnika koji posjećuje određene stranice tvarenasport.hr.
 
 
Čuvanje osobnih podataka
 
Osobne podatke koje nam učinite dostupnim uz Vašu izričitu suglasnost čuvamo u našoj datoteci samo onoliko koliko je to potrebno za vaše bolje korisničko iskustvo ili kako to zakon nalaže. Onog trenutka kada vaši osobni podaci nisu više potrebni, oni se na siguran način brišu.
 
Prosljeđivanje osobnih podataka
 
Radi što boljeg korisničkog iskustva vaše osobne podatke ćemo ponekad morati proslijediti i našim poslovnim partnerima. To ćemo učiniti samo i isključivo ukoliko je to nužno i ukoliko smo mi sigurni da naši partneri poduzimaju sve nužne mjere kako bi vaše osobne podatke čuvali na isti način kao što to činimo mi. Svako tko dobije podatke od nas ima zakonsku obvezu da s istima postupa kao sa strogo povjerljivima.
 
Ako Vaše podatke distribuiramo radi izvršenja zadaća od javnog interesa ili zadaća javnih tijela ili se prilikom njihove obrade pozivamo na naše legitimne interese, možete podnijeti prigovor protiv takve obrade podataka ako postoji interes zaštite Vaših podataka.
 
Vaše podatke nikada nećemo proslijediti u marketinške svrhe.
 
Korištenje vaših osobnih podataka
 
Vaše osobne podatke obrađujemo i koristimo samo na temelju vaše privole – slobodno danog i izričitog očitovanja da osobne podatke koje ste nam učinili dostupnima koristimo u svrhu određenu ovim Pravilima zaštite privatnosti. Vašu privolu zatražiti ćemo prilikom popunjavanja odgovarajućeg obrasca dostupnog na internetskim stranicama tvarenasport.hr. Bez privole osobni podaci smiju se prikupljati i dalje obrađivati u slučajevima određenima zakonom.
 
Kontrola vaših osobnih podataka
 
Imate pravo i mogućnost da osobne podatke koje ste nam dali obrišete, promijenite i ispravite te dostavite prigovor i zabranite njihovo korištenje.
 
Ostale napomene
 
Za više detalja o zaštiti osobnih podataka pogledajte naša Pravila korištenja i privatnosti ili nas kontaktirajte ukoliko želite saznati više o tome kako koristimo vaše osobne podatke.
 
[email protected]
 
Pravila privatnosti
 
Pravila privatnosti, a kako slijedi u daljem tekstu, su promijenjena i stupaju na snagu dana 25. svibnja 2018. godine. Daljnjim korištenjem naše internetske stranice ujedno dajete suglasnost za nova Pravila privatnosti korisnika.
Uvod
 
HD-WIN Arena sport d.o.o je dio sustava i kćer društva HD WIN d.o.o Beograd. Termini „Mi“ i „Arena sport“  i „Arena sport TV“ podrazumijevaju oba dvije pravne osobe  zajedno ili svaku posebno.
 
 
Promjene
 
Pravila privatnosti se primjenjuju pri vašem korištenju internetske stranice tvarenasport.hr od dana 25. svibnja 2018. godine.
 
Arena sport TV zadržava pravo izmijeniti Pravila privatnosti i korištenja. Ukoliko do izmjena dođe, svi naši korisnici će o istome biti obaviješteni na odgovarajući način i to neizostavnim obavještenjem na našoj internetskoj stranici. Ukoliko se ne slažete s bilo kojim dijelom Pravila privatnosti, molimo Vas da odmah prestanete koristiti našu internetsku stranicu te nas odmah kontaktirajte ukoliko želite da obustavimo usluge koje smo vam učinili dostupne putem naše internetske stranice.
 
Ukoliko nastavite koristiti našu internetsku stranicu te koristite usluge na internetskoj stranici i nakon što ste obavješteni o izmjenama u sadržaju Pravila privatnosti, dajete Vašu privolu za prikupljanje, korištenje i dijeljenje vaših osobnih podataka u skladu s izmjenama Pravila privatnosti.
 
Zaštita osobnih podataka
 
Arena sport čini sve nužne tehničke i organizacijske radnje radi zaštite vaših osobnih podataka od nedozvoljenog pristupa i korištenja vaših podataka. Za izbjegavanje nesporazuma, ova Pravila privatnosti koriste te definiraju sljedeće termine:
 

  • Vi: kao posjetitelj internetske stranice tvarenasport.hr ili korisnik usluga na internetskoj stranici tvarenasport.hr
  • Razlozi za prikupljanje podataka
  • Vrsta podataka koja se prikuplja
  • Vremenski period čuvanja podataka
  • Vaše upravljanje Vašim osobnim podacima

 
Osobni podaci mogu se koristiti samo i isključivo u okvirima zadane radnje i u svrhu zbog koje su se ti podaci i tražili ili prikupljali od strane stranice tvarenasport.hr i njihovog administratora. Osobni podaci mogu biti dalje proslijeđeni trećoj osobi samo u slučaju zakonske obveze ili u slučaju kada postoji vaša nedvojbena privola. Osobni podaci će biti obrisani odmah nakon što prestane razlog i svrha njihovog korištenja.
 
Ova Pravila privatnosti ne odnose se na poveznice sa drugim internetskim stranicama koje postoje na tvarenasport.hr. Savjetujemo vam da pročitate Pravila privatnosti na drugim internetskim stranicama koje posjećujete.
 
Zaštita djece
 
Mi svjesno ne pokušavamo, niti nam je namjera da sakupljamo ili dobijemo podatke od djece i/ili maloljetnih osoba. U slučaju kada je posjetitelj naše internetske stranice dijete, također se prikuplja određena vrsta podataka, ali tada nisu u pitanju osobni podaci. U tom smislu korištenje internetske stranice tvarensport.hr od strane djeteta smatra se odobrenim od strane roditelja ili staratelja djeteta. Također, ukoliko dijete ili maloljetna osoba koristi usluge na našoj internetskoj stranici smatramo da su isti dobili dozvolu i odobrenje od strane odgovorne osobe odnosno roditelja ili staratelja.
Podržavamo roditelje i staratelje da provedu vrijeme sa svojim djetetom na internetu i provjere sadržaj i usluge naše internetske stranice prije nego što djetetu i/ili maloljetnoj osobi dozvole pristup. Savjetujemo roditeljima i starateljima da redovno nadgledaju korištenje elektroničke pošte i drugih elektroničkih komunikacija svog djeteta. Kontrolni alati su dostupni od strane online/elektroničkih servisa i proizvođača softvera koji mogu osigurati sigurnu online sredinu za djecu. Ukoliko ustanovite da nam je Vaše dijete ostavilo neki osobni podatak koji Vi ne odobravate, molimo Vas da nas kontaktirate odmah, a mi ćemo postupiti sukladno Vašim uputama i Pravilima privatnosti ovdje navedenim.
 
Prikupljanje i korištenje osobnih podataka
 
Pristup internetskoj stranici tvarenasport.hr je slobodan i nije potrebna registracija.
Na internetskoj stranici tvarenasport.hr postoji mogućnost korištenja podsjetnika elektroničke pošte, gdje korisnik, ukoliko želi dobiti automatiziran podsjetnik o početku izabranog sadržaja na Arena sport kanalima, dobrovoljno unosi svoju adresu elektroničke pošte. Navedene podatke Arena sport TV ne prikuplja dugoročno i adresu elektroničke pošte automatski briše iz svoje baze, odmah po slanju podsjetnika odnosno odmah po izvršenju usluge.
 
Vaše osobne podatke obrađujemo i koristimo samo na temelju Vaše privole – slobodno danog i izričitog očitovanja da osobne podatke koje ste nam učinili dostupnima koristimo u svrhu određenu ovim Pravilima zaštite privatnosti. Vašu privolu zatražiti ćemo prilikom popunjavanja odgovarajućeg obrasca dostupnog na internetskim stranicama tvarenasport.hr. Osobni podaci smiju se prikupljati i dalje obrađivati bez privole u slučajevima određenima zakonom.
 
Prikupljene osobne podatke spremamo u elektroničkom obliku te u svrhu zaštite primjenjujemo odgovarajuće tehničke, organizacijske i kadrovske mjere zaštite osobnih podataka i procedure kako bismo spriječili da se osobnim podacima koji nisu dostupni ostalim korisnicima portala ne bi neovlašteno pristupalo te kako bi osigurali da se isti koriste u skladu sa svrhom obrade.
 
Povremeno na našim stranicama provodimo ankete, istraživanja, upitnike i sl. Podatke koje prikupimo na taj način smatramo povjerljivima te ih koristimo isključivo za potrebe Arena sport TV. Samo skupne rezultate takvih anketa i upitnika, odnosno istraživanja, možemo koristiti u svrhe odnosa s javnošću te ih podijeliti s vama na samoj internetskoj stranici tvarensport.hr.
 
Poruke u elektroničkom obliku. Kada nam šaljete elektroničku poštu (e-mail) s Vašim osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bez obzira na to radi li se o elektroničkoj pošti s pitanjem ili komentarom, a koji nam dostavljate elektroničkom poštom, mi te podatke koristimo samo u svrhu ispunjenja Vaših zahtjeva. Možda ćemo Vašu elektroničku poruku, odnosno obrazac, proslijediti drugim zaposlenicima našeg društva ili poslovnim partnerima koji su ugovorno i pravno dužni Vaše osobne podatke štititi na jednak način kao i mi, a kako bismo odgovorili na Vaše pitanje, odnosno udovoljili Vašem zahtjevu.
 
Dijeljenje osobnih podataka sa poslovnim partnerima druge zemlje
 
Osobne podatke koje prikupljamo uz Vašu privolu dostupni su i zaposlenicima HD WIN d.o.o. Beograd, Srbija. Iako Srbija nije članica EU i Zakon o zaštiti osobnih podataka (GDPR) još uvijek nije obvezujući za tu zemlju, HD WIN Arena sport d.o.o Zagreb je pravno i ugovorno obavezala i HD WIN d.o.o Beograd da dobivenim osobnim podacima pristupa i iste koristi isključivo i jedino na način ovdje opisan.
 
Brisanje i Vaš pristup osobnim podacima

Ovlašteni ste u svako doba zatražiti obavijest o tome koje Vaše osobne podatke imamo u našoj bazi registriranih korisnika u okviru podsjetnika elektroničke pošte, kao i zatražiti da sve ili neke osobne podatke izmijenimo ili izbrišemo. To ćete učiniti tako da nas kontaktirate te na [email protected]  dostavite obavijest s vašim zahtjevom. Ukoliko postavite jedan od takvih zahtjeva, uložit ćemo razumne napore da potvrdimo vaš identitet i spriječimo neautorizirani pristup osobnim podacima. U svakom trenutku od nas možete zatražiti potvrdu obrađuju li se Vaši osobni podaci, te ako se takvi osobni podaci obrađuju, pristup tim podacima i informacije o svrsi obrade podataka.
 
Od nas možete zatražiti brisanje svojih osobnih podataka ako smo ih obrađivali protupravno ili ta obrada predstavlja nerazmjerno zadiranje u Vaše zaštićene interese. Molimo da uzmete u obzir da postoje razlozi koji onemogućuju trenutačno brisanje, primjerice kod zakonski propisanih obveza arhiviranja.
 
U skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, osim prava na povlačenje privole korisnici imaju pravo na pristup i potvrdu od Arena Sport TV u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja ("pravo na zaborav"), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, korisnici imaju pravo podnijeti pritužbu nadzornom tijelu za zaštitu podataka.
 
Pravila zaštite privatnosti drugih web stranica/trećih osoba/trećih strana
 
Na stranicama tvarenasport.hr pronaći ćete linkove na druge internetske stranice ili portale. Pravila zaštite privatnosti na tim portalima mogu biti drugačija od Pravila zaštite privatnosti na tvarensport.hr. Također, na stranicama tvarenasport.hr možete pronaći različite nagradne igre, oglasne poruke u svrhu promocija proizvoda ili usluga koje provode naši partneri, odnosno poduzetnici oglašivači. Takve treće osobe mogu za svoje potrebe od Vas tražiti određene osobne podatke. U tom slučaju, kada svoje osobne podatke šaljete neposredno tim trećim osobama ili na stranice drugih portala, ne primjenjuju se Uvjeti korištenja internetske stranice tvarensport.hr niti naša Pravila zaštite privatnosti.
Na našoj stranici možete pronaći i značajke društvenih mreža koje omogućavaju dijeljenje osobnih podataka na društvenim mrežama. Stoga Vas molimo da se upoznate s Pravilima zaštite privatnosti koja se primjenjuju na stranicama drugog portala ili društvenoj mreži, odnosno od strane trećih osoba.
 
Ograničenje odgovornosti
 
Iako poduzimamo dostupne tehničke, organizacijske i kadrovske mjere u cilju sprečavanja neovlaštenog otkrivanja vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti da neki od osobnih podataka koje prikupljamo neće nikada biti slučajno otkriveni, suprotno odredbama ovih Pravila zaštite privatnosti. Do najveće mjere dopuštene zakonom isključujemo odgovornost za štetu nastalu korisnicima ili trećim osobama slučajnim otkrivanjem osobnih podataka.

Budući da nemamo kontrolu nad osobnim podacima koje dostavljate prilikom pristupa ili korištenja drugih portala, odnosno izravno trećim osobama (npr. kod sudjelovanja u sponzoriranim aktivnostima), do najveće mjere dopuštene zakonom isključujemo odgovornost za štetu koja može nastati Vama ili trećim osobama zbog dostavljanja osobnih podataka na taj način.

Statistika poslužitelja
 
Naš poslužitelj globalne mreže koristi statistički program. Statistički program je standardno obilježje svih internetskih poslužitelja i nije karakterističan samo za internetsku stranicu tvarenasport.hr. Takvi statistički programi omogućuju nam utvrđivanje onih podataka koji najviše ili najmanje zanimaju naše korisnike. Takav program je potrebno uvesti radi učinkovitosti strukture naše internetske stranice te mjerenja posjećenosti stranice tvarensport.hr.
 
Ova internetska stranica koristi Google Analytics za potrebe targetiranja i retargetiranja
 
Na internetskoj stranici tvarenasport.hr analizira se ponašanje i kretanje korisnika po različitom sadržaju, čime se stječu važne informacije o interesima korisnika, a s ciljem poboljšanja korisničkog iskustva. Internetska stranica Arene sport koristi Google usluge kao primjerice Google Analytics, AdWords, Youtube i ima ugrađen Google sadržaj. Poslužitelj je Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.
 
Arena sport prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica i pri tom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. Navedena usluga podrazumijeva korištenje tzv. „kolačića“ ili „cookies“.
 
Kolačići
 
Internetska stranica radi boljeg korisničkog iskustva na računalo korisnika sprema male tekstualne datoteke ("cookies"/kolačiće). Ova je praksa prisutna kod najmanje 90% internetskih stranica u svijetu, te je sukladno direktivi Europske unije iz svibnja 2011. godine, Arena sport dužna prije pohranjivanja kolačića na računalo korisnika zatražiti pristanak korisnika. Korištenjem ove internetske stranice pristajete na uporabu kolačića, a njihovim blokiranjem i dalje možete pregledavati naše stranice, no određene mogućnosti bit će vam ograničene.
 
Što je kolačić?
 
Kolačić („cookie") je tekstovna datoteka koja se pohranjuje na računalu korisnika internetske stranice.  Kolačić ("cookie") obavještava internetsku stranicu da se "stari" korisnik ponovno priključio pamteći njegove postavke. Kolačići bilježe vaše preferencije i postavke, unose ih u internetske obrasce i informacije za prijavljene korisnike.
 
Kolačići mogu spremati širok pojas informacija, ali ta informacija ili informacije mogu biti spremljene samo ukoliko korisnik to omogući - internetske stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im korisnik nije dao i ne mogu pristupiti drugim datotekama na računalu korisnika. Kolačići ("cookies") ne sadržavaju nikakve osobne podatke odnosno informacije koje bi korisnika mogle identificirati. Pritom, korisnik, može promijeniti svoje Internet postavke te sam odabrati hoće li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti, pobrisati spremljene kolačiće automatski pri zatvaranju internet preglednika i sl.
  
Kako onemogućiti kolačiće ("cookies")?
 
Isključivanjem kolačića odlučujete hoćete li dopustiti pohranjivanje istih na Vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i podešavati u Vašem internetskom pregledniku. Za informacije o postavkama kolačića, odaberite internetski preglednik koji koristite. • Internet Explorer 8 i noviji • FireFox 3.5 i noviji • Google Chrome 10 i noviji • Safari 2 i noviji • Opera 10.5 i noviji.  Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati internetske stranice, no neke mogućnosti internetske stranice neće Vam biti dostupne.
 
Što su stalni kolačići ("persistent cookies")?
 
Stalni ili spremljeni kolačići sačuvani su na disku (Vašem računalu) te tamo ostaju i nakon zatvaranja internetskog preglednika. Pomoću njih pohranjuju se podaci kao što su ime za prijavu i lozinka, tako da se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta određenom mjestu.
  
Što su privremeni kolačići ("session cookies")?
 
Privremeni kolačići privremeno se pohranjuju na disku te se brišu nakon zatvaranja internetskog preglednika. Pomoću njih internetske stranice pohranjuju privremene podatke kao što su stavke u košarici za kupnju.
 
Što su kolačići od prve strane ("local cookies/first party cookies")?
 
Kolačići od prve strane dolaze s Internetskog mjesta koje korisnik pregledava, te mogu biti trajni ili privremeni. Internetska mjesta te kolačiće upotrebljavaju za spremanje informacija koje će ponovo upotrebljavati kada korisnik sljedeći put posjeti to mjesto.
 
Što su kolačići treće strane ("third party cookies")?
 
Kolačići treće strane potječu od drugih, partnerskih internetskih mjesta koja korisnik posjećuje. Treće strane mogu na taj način prikupljati podatke o korisnicima različnih internetskih mjesta i upotrebljavati ih u marketinške i analitičke svrhe.
 
Koristi li tvarenasport.hr kolačiće ("cookieje")?
 
Da, s primarnim ciljem kako bi Vam naše internetske stranice omogućile bolje korisničko iskustvo.
 
Kakve kolačiće ("cookies") koristi tvarenasport.hr i zašto?
 
Privremene kolačiće - koji ističu (i automatski se brišu) kada zatvorite internetski preglednik. Arena sport koristi privremene kolačiće kako bi unaprijedila korisničko iskustvo korisnika za vrijeme posjete internetske stranice.
Trajni kolačići - obično imaju datum isteka daleko u budućnosti i tako će ostati u vašem pregledniku, dok ne isteknu, ili dok ih ručno ne obrišete. Arena sport koristi trajne kolačiće kako bi bolje razumjeli navike korisnika, kako bismo poboljšali internetsku stranicu sukladno navikama korisnika. Informacije koje su spremljene putem kolačića su anonimne.
 
Ima li na internetskoj stranici kolačića treće strane („third party cookies“)?

Tvarensport.hr koristi kolačiće u svrhu oglašavanja proizvoda društva te proizvoda i usluga koje poslužuje treća osoba, agencija za oglašavanje. Prikazivanje oglasa koje vam dostavlja tvarensport.hr ili agencija za oglašavanje omogućuje se putem kolačića koje tvarensport.hr odnosno treća strana može postaviti u internetski preglednik korisnika kako bi zabilježili ponašanje korisnika i omogućili prepoznavanje, ali ne i osobnu identifikaciju korisnika.
Od vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće trenutno omogućujemo Google Analytics servis za mjerenje posjećenosti. Kolačići vanjskih servisa nisu postavljeni od strane ove internetske stranice, ali neki od kolačića vanjskih servisa služe za normalno funkcioniranje određenih mogućnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na linku: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.
Kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo te efikasno planirali buduće marketinške aktivnosti i objavu sadržaja koji su primjereni vašim interesima, koristimo alat Google Analytics Demographics and Interest Reporting kojim se prikupljaju podaci o spolu, dobi i interesima korisnika.

Zabrana kolačića  („cookies“)
 
Ovlašteni ste zabraniti primanje kolačića s internetske stranice tvarensport.hr tako da u izborniku Alati/Opcije (Tools/Options) u svom pregledniku izaberete mogućnost zabrane kolačića. Međutim, molimo pripazite jer zabrana kolačića može uzrokovati funkcionalna ograničenja na našim internetskim stranicama na način da neće moći pregledati sav dostupan sadržaj.
Također, možete zabraniti Google Analytics da koristi vaše podatke koristeći Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js, dc.js) tako što ćete isključiti opciju instaliranja dodatnih funkcija u vašem pretraživaču. Informacije o tome kako isključiti Google Analytics te zabraniti Google Analytics-u praćenje vašeg kretanja po drugim internetskim stranicama, možete pronaći na slijedećoj poveznici: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout te je potrebno instalirati dodatak ( Disable Google Analytics ). Ukoliko je vaš pretraživač Internet Explorer, kolačići treće strane moraju biti omogućeni.
Kolačići Google Analytics će biti obrisani nakon dvije godine. Za više podataka molimo vas posjetite internetske stranice koje poveznice dostavljamo u nastavku: http://www.google.com/analytics/terms/en.html i https://www.google.com/intl/en/policies/ .
 
Sigurnost podataka

Radi sigurnosti podataka na internetskoj stranici tvarensport.hr, te kako bismo osigurali da sadržaji, funkcionalnosti i usluge tvarensport.hr budu pristupačni svim korisnicima, ovaj računalni sustav koristi program koji prati posjete na mreži te prepoznaje neovlaštene pokušaje otpreme ili izmjene podataka, kao i one koji bi mogli prouzročiti štetu na neki drugi način. Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na internetskoj stranici tvarensport.hr strogo su zabranjeni.
 
Naši partneri

Arena sport je regionalna televizija, koja koristi usluge svojih partnera s ciljem omogućavanja ispravnog rada omogućila ispravan rad internetske stranice (na primjer, održavanje i administraciju, marketing i razvoj i slično). Naši partneri na ovom području, imati će pristup onim podacima korisnika koji su potrebni da bi izvršili zadatke koje smo im postavili. Oni su pravno i ugovorno obavezni prema nama kao naručitelju tih zadataka da sve podatke smatraju strogo povjerljivim, te da ih ne mogu iskoristiti u druge svrhe. U slučaju da nastane potreba za prebacivanjem osobnih podataka korisnika, Arena sport će preuzeti sve razumne mjere kako bismo osigurali privatnost osobnih podataka korisnika, a sve sukladno važećem zakonodavstvu.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proizađu iz ovih Pravila nadležan je sud u Zagrebu, Republika Hrvatska. Arena Sport TV odnosno konkretno HD-WIN ARENA SPORT d.o.o. zadržava pravo pokrenuti postupke i pred sudovima drugih zemalja s ciljem zaštite vlastitih prava.
Službenik za zaštitu osobnih podataka
HD-WIN ARENA SPORT d.o.o.
Ul. Kovinska br.4
10000 Zagreb
Hrvatska
[email protected]
Datum zadnje izmjene: 24.05.2018.