• VIŠE
    _
  • ENG
| TV lica
Arenin tim
Mladen Končarević
direktor programa
Toni Živković
voditelj i komentator
Božo Sušec
komentator
Krešimir Čampa
komentator
Mario Glavan
voditelj i komentator
Stanko Ružić
voditelj i komentator
Romano Janečić
voditelj i komentator
Domagoj Pancirov
komentator
Ivan Bilić
komentator
Hrvoje Špiranec
komentator
Ivan Stipčić
voditelj i komentator
Filip Brkić
komentator
Juraj Čajavec
komentator
Milan Stjelja
komentator
Ivan Krpan
komentator
Tomislav Cvitan
komentator
Mladen Končarević
direktor programa
Zamislite šefa iz snova. To je onaj koji se ponaša kao prvi među jednakima, koji u rudnik ulazi u odelu, a na važne sastanke u jednom od 20-tak pari patika, kome je centar za sujetu zakržljao, koji prihvata sve što mu se (glasnije) kaže, koji je šarmantan i kada nas ubeđuje u nešto što je teško prihvatiti, kome ne možeš da ne vjeruješ kada kaže da zna sve o filmu, modernoj muzici i uopće svemu suvremenom. Ćak i ako bi netko htio time manipulirati, takva osoba ga jednostavno i lako razoruža. Punica i svi njeni su mu iz Kolumbije, ali ni on ne manipulira time. To je Mlađa…
 
Toni Živković
voditelj i komentator
Da ga je poznavao Miljenko Smoje, sigurno bi jedan lik u Velom mistu, bio urađen prema “fotorobotu” ovog šarmantnog Šibenčanina. Ima drčnost Ferate, Pegulin osmijeh, Dujin mozak i Tončijev stil pravdanja, kada nešto udriska. Nogomet i vaterpolo su sportovi u kojima se snalazi kao riba u vodi. Ribom ne trguje na tržnici, ali ćete ga možda vidjeti kako uspješno ubeđuje ljude, zašto je njegovo maslinovo ulje najbolje. Voli Baskiju i mašta da NK Šibenik, jednom stigne do Lige prvaka. Ali i tada će ga komentirati, Božo S.
 
Božo Sušec
komentator
Malo je ljudi iz (sportskog) novinarstva, čije ime zna doslovce svako. Od alpiniste sa Kranjske Gore, do berača pamuka iz Makedonije, gde je naš Božo, prije pola vijeka bio prvak u stolnom tenisu i rukometaš Rabotničkog. Živa legenda, najprepoznatljiviji vokal i stil komentiranja, koji mnogi sa manje ili više uspjeha pokušavaju dostići. Njegova biografija je zrela za ozbiljnu knjigu, a inspirativnijeg redatelja, mogla bi zaintrigirati za kakvo filmsko ostvarenje. Prenosio sve Olimpijade, osim antičkih. Komentirao više nogometnih utakmica nego što su Pele, Maradona, Messi i Šuker zabili golova. Sjajan i u zabavnom programu u kome je imao takve kolege kao što su Željka Fatorini ili Saša Zalepugin. Sinonim je za Ligu prvaka u ovim krajevima. Živ nam bio.
 
Krešimir Čampa
komentator
Novinarstvom počeo da se bavi, godinu dana prije nego će “trice” postati dio naše košarkaške svakodnevice. Jedan od najiskusnijih. O Seriji A zna više od Berluskonija, a o Juventusu više i od obitelji Anjeli. Specijalitet, pored Serije A su mu i Liga prvaka i Liga Europe. Gotovo da nema mjesta na globusu, koji nije svojim izvještavanjima pokrio. Pet Olimpijada, pet Mundijala, šest europskih nogometnih prvenstava… Zvečka, Blato i Kavkaz? Pa on je živio tamo, kada se stvarala kultna novovalna scena.
 
Mario Glavan
voditelj i komentator
Ako ga vidite u prvom mjesecu u Zagrebu, obavezno se slikajte sa njim, jer ga je tada lakše vidjeti u Vijetnamu, Laosu ili na Route 66. Ovaj fan egzotičnih putovanja, nije samo ekspert u okretanju globusa. Briljantan u komentiranju nogometa, hokeja, automobilizma, amerikane… Igrao nogomet u Zaprešiću, diplomirao politikologiju, “doktorirao” na rokenrolu. Možete ga vidjeti u “Tvornici”, “Vintage Bar-u”, a ne mrzi ga obići i europske stadione, ako su bendovi koji tamo sviraju, baš po njegovom ukusu.
 
Stanko Ružić
voditelj i komentator
Kao neko ko je odrastao uz najveće europske uspjehe Cibone, bilo je jasno da će košarka trasirati njegovo opredeljenje. Naslijednik tradicionalne i prepoznatljive škole košarkaških komentatora, čiji su simboli nekada bili Boris Mutić i Vladimir Anzulović. U tandemu sa Josipom Sesarom, gledateljima na pravi način prenosi emociju sa i oko parketa. Slušaoci Hrvatskog radija pamte njegova izvještavanja sa čak četiri Olimpijade, te nekolicine europskih i svjetskih prvenstava u nogometu i košarci. Između dvije “Zone Cedevite”, koju vodi i uređuje, opušta se uz kvalitenu glazbu.
 
Romano Janečić
voditelj i komentator
Sve što ste željeli da znate o rukometu, a niste smjeli da pitate, slobodno kontaktirajte Romana. On nije samo autor naše emisije “Rukometaonica”, on je uvijek tu negdje, na sedam metara od vas. Ali nije samo ovaj sport, njegova strast. “You’ll Never Walk Alone”, tretira kao himnu, a Anfield kao hram. Završio je novinarstvo u Zagrebu, a istim se bavi više od četvrt stoljeća. Počeo na Radiju 101, a dio našeg tima je od početka emitiranja. Ako se povede priča o hokeju, Romano će i tu imati puno toga da vam kaže.
 
Domagoj Pancirov
komentator
Ne, on nije hipster, jer je iskren, a hipsteri često nisu. Omiljeni izleti su mu oni u 80-te. Od njenih početaka kada je Lokomotiva postajala Cibona, do njenog kraja, kada je Bono smislio onu o “streets” koje “have no name”. Nemojte da se začudite, ako među japanskim turistima vidite nekog ko nije sa dalekog istoka, a ima fotoaparat oko vrata. Ono što ne zabilježi svojim okom, tu su blenda i leće. Briljantan je i kada radi auto trke, ali samo da imamo više Rafe Nadala u našem programu, onda bi ugođaj bio kompletan, kako njemu u gluhoj sobi, tako i nama u svojima, koje nisu gluhe.
 
Ivan Bilić
komentator
Kada se prezivaš kao jedan od najvećih ovdašnjih nogometaša, onda je normalno da ti sport teče venama. Za razliku od Slavenovih prava, Ivan je magistar ekonomije. Rođen je u Šibeniku u godini kada je Split bio domaćin Mediteranskih igara. Igra na više pozicija: nogomet, košarka, rukomet, boks, odbojka. Ništa od ovoga nije mu strano, naprotiv. Teško ga je iznervirati, pa čak i kada golove daju ekipe za koje ne navija. Komentirao je prvi izravni nogometni prijenos na TV Areni sport.
 
Hrvoje Špiranec
komentator

Kad magistrirate filozofiju i kroatologiju, znači da posjedujete sistematičnost Ljudevita Gaja i mudrost Sokratove škole. Otuda, vjerojatno i sklonost ka izradi programskih shema, pored sjajne snalažljivosti i ispred mikrofona. Ljubitelj je "HNK", odnosno pripada onoj grupi komentatora, koji rade Hokej, Nogomet i Košarku. Ne predstavlja mu problem da ponekad svrati na "Meazzu", iako mu srce radi bim, bam, bam i kada je Stoke u pitanju. Slobodno vrijeme (da li ga ima?) provodi u gledanju filmova i u šetnji sa (nasmiješenim) psom.

Ivan Stipčić
voditelj i komentator
Možda Real Madrid može poneku utakmicu da odigra bez Luke Modrića, ali naša Arena bez Ivana, teško. Zašto? Prosto, Ivan pokriva više pozicija, od beka do sidraša, centra ili pivotmena. A kad se uključi kamera, onda nema tog Messija, koji može sve vreme da ima loptu, kao Ivan kontrolu u studiju Lige prvaka. Rođen je na dan kada je Berluskoni preuzeo AC Milan. Nemojte da vas začudi ako ga u nekom trenutku vidite kao direktora nekog peto zvjezdastog hotela, jer je ovaj magistar novinarstva, završio i hotelijerstvo.
 
Filip Brkić
komentator
Jedan od najšarmantnijih u redakciji. Zbog njega su i cure počele gledati Arenu. Ali njihovih uzdaha sve je manje, jer je Filip rešio da spusti loptu i okuša se kao obiteljski čovjek. Dio našeg tima je od 2011. iako je u novinarstvu već 20 godina. Pored nogometa, sjajan je i kad ispred sebe ima košarku, rukomet ili boks. Iza sebe ima mnoga velika natjecanja, a za vrijeme dominacije obitelji Kostelić na ski stazama, Filip je domnirao pred mikrofonom. Slavi rođendane kad i Franc Bekenbauer i Brajan De Palma.
 
Juraj Čajavec
komentator
Da li je ovo Wayne Gretzky zarobljen u tijelu Areninog komentatora? Zašto mu je led omiljeno agregatno stanje vode? Da li je upravo on, tvorac krilatice: «Hokej je okej»? Dvanaest godina nakon što je tvornica «Rudi Čajavec» pokrenula TV u koloru, u gradu baroka, rođen je Jura. Oduvijek je želio biti novinar, što govori i njegov izbor fakulteta. Magistrirao je politikologiju u Zagrebu. «Naš» je od 2015. a hokej i nogomet su njegovi, onog trenutka, kada se upali lampica. Tada počinje dominacija.
 
Milan Stjelja
komentator
Ako bi nam iko ikada pokušao zamjeriti zašto u našoj ekipi nemamo nekog pravog nogometaša, lako bi ga demantirali Milanom. Igrao za NK HAŠK drugu ligu, nosio dresove Španskog, Trnja i ZET-a u trećoj. Tko zna dokle bi dogurao da ga Fakultet političkih znanosti nije odvojio od terena. Iako je mediteranski nogomet njegova specijalnost, ovaj pravi HNL-ovac, najbolje se snalazi u NHL-u. Nema tog leda koji je za njega sklizak teren. Rođen je u Zagrebu, dok se pripremao za Univerzijadu, pa je otuda sport logično mjesto gde je Milan, bez većih problema, uspio pronaći sebe.
 
Ivan Krpan
komentator
Kada dio života provedete učeći starogrčki jezik, pa još sve to dopunite briljantnim znanjem latinskog tokom studija na Pravnom fakultetu, onda nema dvojbe da sport I komentiranje najbolji bijeg od struke I svih opasnosti koje ista nosi sa sobom. Ivan je svoju ljubav prema košarci i američkom sportu, ozvaničio dolaskom na našu televiziju, na sreću, kako svoju, tako i sviju nas. Živjeli mladenci!
 
Tomislav Cvitan
komentator

On nije samo komentator nogometa, on je i nogometaš, doduše bivši. Lopta ili kugla, njemu je svejedno, jer se bavi i kuglanjem i to dugo i malo je reći, uspješno. Mikrofon za komentiranje ili onaj pjevački, njemu je svejedno, jer pjeva u jednom rokenrol bendu. Ne znamo da li voli Bareta, ali rad za barom, nije mu stran. Inter Zaprešić ili Inter Milano, e tom mu nije svejedno, jer mu srce kuca za ove prve, obzirom da je glasnogovornik ovog hrvatskog kluba. On ustaje prvi od svih Areninih komentatora, jer australska liga, zahtjeva navijanje sata.