• VIŠE
    _
  • ENG
/ Vijesti
Izdvajamo
Najveći hrvatski derbi s ogromnim ulogom: Dinamo za titulu, Hajduk za Europu!
Izvor: Arena sport TV | Autor: Hrvoje Špiranec | Postavljeno: 21.04.2017.
Derbi gledajte na Arena sport 3 u subotu od 15 sati.

Dinamo - Hajduk, jednom riječju, derbi.

Ove će se subote 210. puta naći na suprotnim stranama, pozicija na ljestvici, bodovi pa i forma tada ostaju u drugom planu, traži se nadahnuće, emocija i junak koji ce nakon novih 90 minuta dobiti svoje mjesto na naslovnici. Kao i uvijek kada krenu s centra, ulog je ogroman za oba protivnika, Dinamo hvata naslov a Hajduk treće mjesto. Ljestvica kaže da ni jedni ni drugi nemaju mjesta pogrešci. 

Četvrti je ovo čin derbija ove sezone, dva je do sada dobio Dinamo, jedan je završio neriješeno. No, možda i neočekivano, bez pobjednika je završio onaj pod šumom Maksimira, također i bez pogodaka, koliko god mozda začuđujuće zvučalo, tek dva puta u posljednjih 28 derbija mreže se nisu tresle.

Ono što više zabrinjava bijele porazna je činjenica da protiv Dinama pogodak nisu slavili 613 minuta, vječnost je to za svakoga kome srce kuca u bijelim bojama. Oni pak u čijim je žilama, boja plava, optimistično će dočekati subotu jer kod kuće bilježe se samo pobjede u 2017. godini.

Svaki je derbi jedna nova stranica povijesti, subota će odgovoriti, u kojim bojama će se slaviti i pjevati ovoga puta, a vi to nikako nemojte propustiti, na Arenasport 3 , u subotu od 15 sati.
<< POVRATAK